Modern mosható pelenkák és kiegészítők széles választéka

Zsömii újszülött pelenkák, a Kuckó saját termékei

Sólyom - Varga  Ágnes

Sólyom - Varga Ágnes

Mosható Pelenka Kuckó

Írtunk már több cikket is Zsuzsival az újszülöttek mosható pelenkázásáról, a kínálatban is jelen vannak a zsebes újszülött pelenkák és pár hónapja elérhetőek csomagban az újszülött POP-IN készletek is.

Őszinte leszek, volt próbálkozásom, hogy más márkájú, egyenként is vásárolható újszülött külsőket is hozok, mivel a cikkjeinkből is kiderült, hogy újszülötteknek készletet gyűjteni pelenka külsőkből a leggazdaságosabb. Nos, egyrészt a magas ár, másrészt egy fura konstrukciós megoldás miatt sem az én, sem a vásárlóim tetszését nem nyerte el ez a típus.

Akartam valami mást…valami olyat nyújtani a Kuckó vásárlóinak amit örömmel vásárolnak, örömmel és elégedetten használnak… megjegyzem azt is, hogy az eddig nálunk kapható pasztell és nem pasztell egyszínű pelusok számomra kissé unalmasak voltak. 😉

Úgy döntöttem tehát, hogy megalkotom a saját elképzeléseimből azt az újszülött pelenka külsőt ami egy kicsit engem tükröz, amit a legoptimálisabb felépítéssel gyárTATTAM. Igen, nem én varrom, megbízással készítik nekem a darabokat. Ennek egyik fő oka, hogy nem tudok varrni. 😀 Viszont láttam már újszülöttet, moshatóztam már gyermekkel, ismerem az elvárásokat és a lehetőségeket, így vettem a bátorságot és létrehoztam a Zsömii kollekciót.

Zsömii újszülött kollekció 2016

Jellemzői:

A pelusok újszülött méretű PUL pelenka külsők 1,5 kg-tól 5 kg-ig ajánlottak. 10 db választható minta van, fiús, lányos, unisex egyaránt.

Anyatejes kakira számítva, dupla combgumival ellátottak a darabok, ezzel is növelve a védelmet a kiázástól.

Deréknál tépőzárral állítható a méret. A tépő elhelyezésénél ügyeltünk arra, hogy ne nyomja a baba pocakját és ne is dörzsölje ki a bababőrt. További méret állítási lehetőség van a függőleges patent sorral, amivel combnál lehet kisebbre venni a pelust. Segítség képpen készítettem egy videót erről. 😉 Itt tudod megnézni:  https://youtu.be/TooTlFVJx9k

Most lássuk a belsejét! Elöl prefold tartó fül található, alatta pedig megbújik egy kis patent…ami a hozzá való betétet rögzíti. Természetesen bármilyen újszülött méretű, vagy ekkora méretűre hajtogatott betéttel használható a Zsömii külső, de a saját betétet rögzíteni is lehet, hogy ne mozduljon el.

A Zsömii újszülött pelenkákhoz 4 rétegű bambusz betétet kérhetsz, illetve ha csomagot vásárolsz akkor ilyet is adunk hozzá. Az egyméretes zsebes pelenkáknál közkedvelt 4 rétegű bambusz betétet tartozik az újszülött pelushoz is. Ennek a két külső rétege 70% bambusz és 30% pamut szálból készült, így a kisbabád bőrével ez a természetes anyag érintkezik. A betét belső két rétege gyors nedvszívású mikroszálas (poliészter+poliamid) anyag.

Csomagok:

Bizonyára tudod, hogy nálam a mosható pelenkákból többféle csomag is elérhető, így tettem most a Zsömii-kel is, összeállítottam kétféle gazdaságos csomagot amivel az újszülött pelenkázási időszakot végig tudod vinni: http://moshatopelenkakucko.hu/bolt/40-zsomii

A csomagok természetesen részletre is megvásárolhatóak, mint a Kuckó összes többi terméke is! 🙂

Gondoltam ám még egy merészet! Tudom, hogy vannak igények amiket még nem elégítettem ki. Erről a következő cikkemben írok majd!

Szép napot kívánok!

Ági

Ha kérdésed van írj nyugodtan!

info@moshatopelenkakucko.hu

Oszd meg ismerőseiddel

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email