Modern mosható pelenkák és kiegészítők széles választéka

Vendég szakértők

ismerd meg vendégszakértőinket

A tartalom folyamatosan frissül, így érdemes visszanézned.

Ezt a részleget azért álmodtam meg, mert szeretném ha lenne egy oldal, ahol olyan anyukákkal ismerkedhetsz meg, akik gyerek(ek), háztartás, munka, család mellett is marad erejük valami maradandót alkotni.

Remélem hasznosnak találod majd ezt a kezdeményezést, érdekes témákkal, érdekes cikkekkel várunk Téged.

Jó kikapcsolódást és jó olvasást kívánok!

Nógrádi Kriszti

Elsőként ismerjétek meg Krisztit, aki a Kuckó kreatív részlegét fogja vinni. Tőle kérhettek tanácsot ha magatoknak szeretnétek varrni pelenkákat és kiegészítőket. Nemsokára képekkel illusztrálja a pelenka varrásának folyamatát és megnézhetjük a már elkészült és rendelhető pelenkáit is.

Fogadjátok őt sok szeretettel!

Dr. Mester Ildikó

Ezúton szeretném Neked bemutatni Dr. Mester Ildikót, aki a Magister Products Natúrkozmetikum termékcsalád “anyukája”. Megkértem, hogy írjon magáról és a termékeiről amiket nekünk megálmodott és el is készített.

Váradi – Varga Kriszti

A két nagyobb gyermekem SNI-s (sajátos nevelési igényű): a nagyfiam autizmussal él, a lányom hiperaktív. Rajtuk kívül van egy 15 hónapos kisfiam és itt még nem állunk meg…

Az egyik legfontosabbnak tartom, ha úgy érzed, hogy valami nem stimmel a gyermeked fejlődésével kapcsolatban, akkor mihamarabb keress fel szakembert.

Oszd meg ismerőseiddel

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email