Modern mosható pelenkák és kiegészítők széles választéka

Új év, új szelek…meg a régiek ;)

Sólyom - Varga Ágnes

Sólyom - Varga Ágnes

Mosható Pelenka Kuckó

Eddig a karácsonyi kívánságlistát írtuk, most eljött az idő az újévi fogadalmaknak is. Ezt én már évek óta nem így hívom, hanem a jövő évi célkitűzéseim összefoglalásának. Íme az én gondolataim arról, hogy mit szeretnék a Kuckóban 2016-ban.

Alapvetően két nagyon fontos vonal van, ami továbbra is megmarad, sőt mindkettőt erősíteni fogom!

1. Információ nyújtás

cikkek, érdekességek és minden amit tudni kell, tudni lehet a mosható pelenkákról és használatukról. Ez egy nagyon fontos feladat! Nem pusztán egy webáruházról van szó ha a Kuckóról beszélünk, hanem egy olyan komplex dologról aminek alapja az, hogy tudjuk, tudjátok hogy amit vásároltok az mire való, kinek jó, kinek nem jó, mit kezdjél vele ha ilyen, vagy ha olyan stb. Én eddig is a gyors és kielégítő válaszadásra törekedtem emailen, weboldalon, face-en is, ezután sem lesz másként! Viszont az infókkal kapcsolatban elkottyintok annyit, hogy egy másik csatornát is be fogok vonni…. mindezt azért, hogy Neked is könnyebb legyen a dolgod!

 2. Webáruház:

 erről tudnék litániákat írni, de vissza fogom magam és próbálok röviden fogalmazni. Fő termékek a mosható pelenkák és kiegészítők lesznek továbbra is.

 • Jelenleg zsebes pelenkáim vannak és PUL külsők. Kövezzenek meg, de én megkövetem azokat, aki fennhangon hirdetik, hogy a zsebes pelenka sz*r, ázik itt, ázik ott, meg ez a baj és az a baj vele, meg egyébként is Kínában gyártják. Elmondom, hogy nekem is zsebesek vannak otthon és érdekes módon olyan csodálatos adottságú a gyerekem, hogy nem ázott a zsebesben. Háh, mert például tudni kell összerakni jól meg felrakni is. Én tudom, hogy nem mindenki engedi/engedheti meg a 6-7 ezer Ft-os darab áron vásárolt készletet. Nekem az a célom, hogy megfizethető áron, de JÓ és STRAPABÍRÓ pelenkát kapj! Lehet rendelni persze Aliról, meg Ebay-ről meg mi van még, de ott nem fogják azt mondani  az eladók, hogy küldd vissza ha szétmegy 1 hónap alatt. Az pedig lehet, hogy szétmegy… (bocs a kitérőért) Szóval zsebes egyméretes pelusok (is) és PUL külsők (is) maradnak.
 • Továbbá amint már korábban írtam WAHM-os anyukákat is bevonok a termék listába, így lesznek egyedi darabok!
 • Érkezni fognak a gyapjú pelusok , hogy aki az abszolút természetes anyagokat részesíti előnyben, neki is kedvezzek.  A termékleírásokat frissítem, hogy minél több információt megtalálj.
 • Mosható női betétek: bizonyára tudod, hogy Tündesz betétek vannak a Kuckóban. Minden típusból raktárkészletem van, így akár másnapra ott lehet nálad a kiválasztott darab! Nagyon örülök neki, hogy a termékek folyamatosan fejlődnek, megújulnak nem csak színvilágban, de tulajdonságaikban is. Januárban összefoglalom Neked, hogy mi történt Tündesz betétei háza-táján.

 • Az áruházzal kapcsolatban folyamatosan fejlesztek, igyekszem minél átláthatóbb és könnyen kereshető felületet készíteni Neked. Szívesen veszem az észrevételed, a felhasználók visszajelzése nagy segítség!
 • Heti egy hírlevél fog a net-postaládádba érkezni, ha feliratkozó vagy. Itt értesülhetsz az új cikkekről és hírekről is.
 • Elárulom, hogy az idei évben tovább lépek és nem csak az internet segítségével fogom a mosható pelenkákat népszerűsíteni… de csssssss erről akkor írok többet, ha már lesz mit.
 • Új cikksorozatokat tervezek, természetesen mosható pelenka témában

Ez még Neked nem elég??? Ugye nem gondolod, hogy minden poént lelövök? A többi újdonság és meglepi szééépen laaasan fog kiszivárogni……

Tarts velem az idei évben is,

 • ha érdeklődsz a moshatózás téma iránt,
 • ha tervezed, hogy moshatózni fogsz
 • ha gyakorló mosis mami vagy
 • ha még kezdő mosis mami vagy

Szeretnék egy szuper közösséget építeni a Kuckóban, segítsük egymást, adjatok ötleteket, írjatok praktikákat, tapasztalatokat! A blogban és a facebookon is megtaláltok engem és a többieket is, akik szintén tagjai a Mosható Pelenka Kuckó népes táborának.

Boldogságban, egészségben, sikerekben és mosis popókban gazdag új évet kívánok!

Ági

Oszd meg ismerőseiddel

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email