Modern mosható pelenkák és kiegészítők széles választéka

Semmi gáz, csak káosz van

Sólyom - Varga  Ágnes

Sólyom - Varga Ágnes

Mosható Pelenka Kuckó

A cím teljesen helytálló, mert nincs semmi baj körülöttem, csak egy icipicit eltűntem és újraterveztem egyes dolgokat. Miért írom ezt?

Nos, mert vannak akik szeretnek (a többiekkel meg úgysem foglalkozom), követik a munkámat és jelezték, hogy nem vagyok aktív a Mosható Pelenka Kuckó Facebook oldalon, nem küldök hírlevelet és nemritkán eltelik 3-4 óra, hogy válaszolok az emailekre. Valóban így van, minden okkal történik, de néha időnek kell eltelnie, hogy helyén tudjuk kezelni a dolgokat.

Az történt, hogy az angliai gyár, ahonnan rendelem a zsebeseket nem áll a helyzet magaslatán. Új vezetőség érkezett és nem tudjuk megérteni egymást. Eddig nem okozott gondot egy-egy rendelés lebonyolítása, pár nap alatt lezajlott az egyeztetés, kifizetés, küldés. A legutóbbi rendelésem 3 hétig húzódott és ez nemcsak a vásárlóimat viselte meg, hanem engem is. Mert hogy néz az ki, hogy ígérek 10-12 napot és lesz belőle 21…

Aztán először újszülött betétet nem lehetett beszerezni, majd újszülött pelenkát sem, most már prefoldot és külsőt sem. “Szuper”, végre megszerettétek, vásároltátok, erre kivonják a forgalomból. Hát nem örültem.

Teljesen magam alá kerültem, hiszen nem tudtam tartani a szavam, gyakorlatilag önhibámon kívül. Oké, a vásárlóim jófejek és megértőek voltak, akár nem is kellett volna ezzel túlzottan foglalkoznom, de hát én ilyen lelkis vagyok, megviselt nagyon. Magam alatt voltam napokig. Tudtam, hogy el kell telnie egy kis időnek ahhoz, hogy mindent a helyén kezeljek és megtaláljam a legjobb megoldást. Nos ez részben már sikerült is. Egyelőre titok milyen megoldást találtam. 😉

Ami viszont nem az, hogy hamarosan régi-új külsővel, átláthatóbb felülettel és rengeteg érdekességgel találkozhatsz a honlapon. Egy helyen lesz a blog és a webáruház, hogy könnyebben megtaláld a Neked tetsző dolgokat.

Részemről elég sok energiát emészt fel ez is, hiszen semmilyen képzettségem az adott dologhoz, bár egy szavam nem lehet, mert imádnivaló segítőim vannak, de hogy mi hogyan nézzen ki és hova milyen szöveg kerüljön, azt egyedül kell csinálnom. Ahhoz viszont, hogy ez minél egyszerűbben működjön és érthető legyen, alaposan át kell gondolnom.

Egyébként egy csomó cikket is írtam, legalábbis vázlatokat, úgyhogy nemsokára jövök azokkal is.

Az aggódóknak üzenem, hogy élek és “dolgozom” a háttérben, ami most nem annyira látványos, de ezt is meg kell csinálni. Hamarosan jövök a részletekkel és lesz játék is, mert az már úgyis régen volt.

Köszönöm, hogy vagytok és érdeklődtök. Minden jó, csak káosz van. 🙂

Zsuzsi

Oszd meg ismerőseiddel

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email