Modern mosható pelenkák és kiegészítők széles választéka

Referenciák

akik már kipróbálták...

Egyre több anyukától kapok visszajelzést - köszönöm nekik...

Megkaptuk a pelusokat, nagyon szépek! Már első mosáson túl vannak! Alig várom, hogy popira kerüljenek. A családtagok is csodájára járnak száradás közben, már mindenki kíváncsian várta őket! Én a Facebookon találtam rád, ajánlott az üzenőfalamon, gondolom, mert korábban már kutakodtam a témában!Mindent rendben találtam a vásárlásom során. Még többet is kaptam a kis tájékoztatóval és a meglepetés shea vajjal a csomagban, szuper gyors volt a csomag ideérkezése, így részemről nagy-nagy like! Ajánlani foglak másoknak is, ha érdeklődnek a pelusok felől!!Köszönöm a kedvességedet is!

Makrai Réka, Veszprém

A Mosható Pelenka Kuckó oldalra teljesen véletlenül bukkantam rá, a Facebook üzenőfalán jelent meg ajánlott oldalként. S mivel már egyre jobban érlelődött a gondolat bennem, hogy kipróbáljam a mosható pelusokat, így megnéztem az oldalt, ami nagyon szimpatikus volt. Már ekkor elbűvöltek a szép pelusminták. 🙂 Majd pár napra rá megnyitott a webshop, s gondoltam itt az alkalom, hogy kipróbáljam őket.A tájékoztatással, szolgáltatással kapcsolatban is csak pozitív véleményt írhatok. Nagyon sok hasznos információt olvashattam az oldalon. Megrendelés is teljesen zökkenőmentesen ment, minden lépésről azonnali visszajelzést kaptam, így tudtam, nem kell aggódjak a csomag megérkezésével kapcsolatban. 🙂 Köszönöm a pelusokat, már alig várom, hogy megszáradjanak és kipróbálhassam őket.

Pusztai Erika, Szeged

Az egész akkor kezdődött, amikor a lányom ekcémája nagyon-nagyon durván előjött. Leültem a gép elé, és jöttek a lehetséges megoldások, hogyan is vehetjük fel a harcot az ekcéma ellen. Akkor kezdtem ismerkedni a vegyszermentes háztartásvezetéssel… Észrevettem , hogy bizony a legkisebb bőre is elég száraz, és olvastam egy-két fórumot, a mosható pelusról, hogy milyen jó és hogy nem allergizál, ekcémás babáknak is ajánlják… Majd egy rendezvényen láttam, hogy egy édesanya mosható pelust használ, és nagyon tetszett a majmos pelus a csöpp lánykán. De nem volt késztetésem rá, hogy ilyet használjak (akkor még úgy gondoltam, hogy ez baromi macerás, kinek van erre ideje vagy kedve – főleg 3 gyerek mellett…) Aztán Zsuzsival megismerkedtünk a Facebookon, és magával ragadott az, hogy mennyire hisz a moshatózásban, hogy szakértelmét és tapasztalatait megosztja és minden kérdésre gyorsan válaszol, sőt biztat is, hogy nyugodtan kérdezzek, ő nagyon szívesen segít mindenben. És volt rácsodálkozás, hogy ez a mosható meg amiről rémtörténetek keringenek (amikbe még anyáink/nagyanyáink csomagoltak minket) az két külön történet, és hogy nagyon sok ember fejében ez van, ha azt hallja, hogy mosható pelus (az enyémben is ez volt). És akkor döntöttem, moshatózni fogok… Írtam Zsuzsinak emailt, amire szinte rögtön is választ kaptam. A rendelésemmel kapcsolatban minden olajozottan működött, az utalás megérkezését rögtön jelezte, a csomagot pedig néhány napon belül már a futár házhoz is hozta. Azért persze időközben előjött a „matek” is. Bár nem prémium eldobható pelenkát használtunk, azért 60 Ft/ db árral számolhatunk. Nem beszélve arról, hogy milyen jó, hogy a mosható mindig itthon van, nem kell érte kimozdulni, és nyáron érkezik a tesó is, akit egy kis készletbővítés mellett, ugyanezekbe a moshatókba fogok pelenkázni. A fiam imádja, én imádom (hamarabb ráadom mint az eldobhatót, mert a kis örökmozgó az utolsó időkben mindig kinyitotta a tépőzárat, amíg én a másik oldallal bíbelődtem). És apának is nagyon bejön, mert csak patent itt-ott, és kész, meg hogy nem kell többet levinnie a használt pelust, hanem egyszerűen csak beledobja a pelenkatartó vödörbe, a nagydolgot meg a wc-be (lépésről lépésre megmutattam neki, úgyhogy az elméleti oktatás már megvolt de még ebben gyakorlatot nem szerzett). Úgyhogy csak azt sajnálom, hogy nem kezdtem előbb moshatózni a fiammal, viszont a picivel már az elejétől tudok. Jót teszek vele a gyermekemnek, a pénztárcámnak, és kisebb ökolábnyomot hagyunk magunk után…

Váradi – Varga Krisztina, Budapest

Igazából kisfiam születése után hamarosan rátaláltam az interneten a Mosható Pelenka Kuckóra, de aztán bő fél év volt mire belevágtam. A lökést az adta meg hogy lehet egészségpénztári kártyával is fizetni. De egy a lényeg:nagyon nem bántam meg! SŐT!!! Szerintem szuper ez a dolog és nem értem meg aki kicsit is ellenkezik ez ellen. .. Az elején picit kételkedtem igaz én is pár dologban, de hamar kiderült-nincs rá okom. Valóban bele lehet jönni pár nap alatt!! Hozzátartozik hogy mindez Sohan Zsuzsi érdeme!!! Nagyon segítőkész, akár telefonon is-és villámgyorsan válaszol ha írásban van kérdésem!! Rettentő türelmes,öröm tőle vásárolni! Nála tényleg nincs felesleges kérdés, mert mindenre ad teljesen részletes választ!

Az adás-vétel nagyon gyorsan és zökkenőmentesen lezajlott, szinte semmit sem kellett tennem! A mosáshoz is rengeteg tanácsot és tippet kaptam, valamint szuper tisztítószereket ismerhettem meg amik szintén környezetbarát termékek! Boldog vagyok hogy rátaláltam és környezetbarát módon pelenkázom kisfiamat. Aki nagyon jól érzi magát a mosható pelusban,ahogy a mellékelt képek is mutatják:

Horváth Barbara, Mecsér

Mi eldobható pelussal kezdtük, hallottam már a moshatóról, de nem vettem a fáradságot, hogy utána nézzek, elkönyveltem magamban, hogy van nekem elég dolgom nem fogok én még kakis pelusokat is mosni!

Mius közben 18 hónapos lett én megint terhes lettem és megismerkedtem a csajszival, akinek a lánya moshatós pelust hord. Nem volt valami bő beszédű, de tetszett a csini katicás pelus a kiscsajon.

Közben már össze futottam a neten Zsuzsival is és komolyan el kezdett foglalkoztatni a dolog… Akkor spóroljunk! Elolvastam minden fellehető cikket (máshol is nem csak a Kuckóban) és arra jutottam, hogy nekem ez kell! Nem gondoltam én arra, hogy ezt mosni kell vagy ilyesmi! Csak azt néztem, mit tudok megspórolni! Jött a lehetőség lecsaptam egy akciós darabra, kipróbáljuk! Első alkalommal 4 órát volt Mián egy betéttel. Este kimostam másnap száradt harmadnap megint ráadtam. Már Mius szólt, (aki közben 20 hónapos lett), hogy ezt kéri! Mutatta a szárítón is, hogy ott a pelus!

Pár nap múlva kértem még 3 akciósat így 4 db-bal jobban próbálgathatom! Tesztelem én folyamatosan! Volt e baleset? Igen! Elfelejtettem, hogy ez nem eldobható és nem kéne a délutáni alvásnál rajta hagynom, ha már 2 órája rajta van, így ne csodálkozzak, ha 2 betéttel is kifolyt 5 óra után! Ugyan olyan egyszerűen adom rá, mint az eldobható pelust, amit leveszek csak bedobom a fürdőben egy vödörbe, mivel minden nap mosok, így beteszem azokhoz, ha lehet! Először féltem, hogy mit fog szólni a lányom, aki el van kényeztetve a műanyag pelussal, de pozitívan csalódtam, mert nem akarja levenni! (Az a baj, hogy akkor sem, ha kakis ) Eddig nem piszkálta az eldobhatót ha rajta volt, de már nem igazán tetszik neki! Mit várok még? Azt, hogy ebben érzi a leányzóm, hogy az ingernek van eredménye és így hamarabb eljuthatunk a szobatisztaságig! Köszönöm Zsuzsi!

Szárnyasi Enikő és Mia, Budapest

A Mosható Pelenka Kuckóról a barátnőm által értesültem, aki tudta, hogy kislányomnál ezt szeretném használni. Felvettem Zsuzsival a kapcsolatot, az első benyomás pozitív volt, többek között azért is, mert az e-mailemre kb. 5 percen belül kaptam választ. A mosható pelenkákról már várandóság alatt sokat olvastam, nézegettem, de bizonytalan voltam, hogy melyiket válasszam, illetve féltem, hogy kiadok sok pénz, és mi van akkor, ha nem válik be. Zsuzsi mondta, hogy ki lehet próbálni a pelenkákat, ezt nagyon jó ötletnek tartottam. A család engem is le akart beszélni a mosható pelenkák használatáról, hogy milyen sok munka, de tapasztaltam, hogy nem kell annyit dolgozni vele mint régen, amiről meséltek a szülők. Eleinte furcsa volt, hogy nagyobb a csomag a popiján és ezért nagyobb ruhákat kell ráadni, a pelusokat gyakrabban kell cserélni, de azt tapasztaltam, hogy már pár nap után rááll az ember. A próbaidőszak után megrendeltem a kislányom számára a pelusokat, nem sokára már a sajátunkat használhatjuk. 🙂 Mindenkinek csak ajánlani tudom Zsuzsi mosható pelenkáit!

Sörös Lilla, Budapest

“Lassan 1 éve, hogy elkezdtem “zöldíteni” a háztartásunkat. Apró lépésekkel haladok. Szelektíven gyűjtjük a hulladékot és megfigyeltem, hogy az 1 heti szemetünk a kuka kb felét teszi ki. Ennek a szemétnek több, mint 1/3-a az eldobható pelenka. Már az első gyermekemnél is hallottam róla, hogy létezik mosható pelus, de akkor nyűgnek gondoltam, sőt még a második gyermekemnél is. Mennyivel egyszerűbb, ha eldobhatót használunk, csak kicserélem, mehet a kukába és kész. Most a 3. gyermekemnél jutottam el oda, hogy megtaláltam a facebook-on, az egyik ismerősöm like-olása alapján a moshatopelenkakucko oldalt. Elkezdett érdekelni a dolog, olvasgattam az oldalt és rátaláltam a kölcsönzési lehetőségre. Úgy gondoltam kipróbálom, hisz nem veszíthetek semmit, ha nem tetszik, semmi további kötelezettségem nincs. Kikölcsönöztem a pelenkákat, egy napi adagot kaptam. Persze nem volt minden elsőre magától értetődő, így telefonos segítséget kellett kérnem Zsuzsitól, aki nagyon készségesen és kedvesen válaszolt minden kérdésemre. Nagyon megtetszett ez alatt a pár nap alatt a pelenka. Nem jár semmivel sem több munkával, hiszen mosni is mosok kb 3 naponta. A kisfiamnak természetes volt, észre sem vette, hogy más van a popsiján. Sűrűbben kell cserélni, mint azt az eldobhatónál megszoktam, de nagyon hamar kitapasztaltam. Fontos a gyermekeim egészsége, nem mindegy mivel érintkezik a bőrük, ahol tudok csak természetes dolgokat használok. Reményeim szerint kevesebb szemetet termelünk az eldobható pelenka kiszorításával. Nem utolsó sorban spórolok is, hiszen ezeket a pelusokat egyszer kell csak megvenni, igaz nagyobb kiadás, de kiszolgálja a kisfiamat a leszoktatásig. Így megrendeltem a mi csomagunkat, ami a saját ízlésemnek megfelelő változatos, vidám mintákból áll. Már nagyon várjuk, talán a hétvégén meg is érkezik. Mindenkinek ajánlom, próbáljátok ki a kölcsönzéssel és fedezzétek fel újra a mosható pelenkákat. (Ami már nem azt jelenti, mint anyáink korában.) ”

Kovácsné Heni, Sükösd

“Zsuzsira és Kuckójára nem véletlenül találtam rá, mert véletlenek nincsenek. Szinte semmit se tudtam a moshatókról, ismerősöket faggattam, amikor egy éjszaka rábukkantam a Kuckóra. És itt épp azt találtam meg, amit kerestem: rengeteg információt, hozzáértést, kedvességet, türelmet, ötletet, jó tanácsot, csodaszép pelusokat!!! Zsuzsi olyan szeretettel, odafigyeléssel segít mindenben, válaszol a kérdésekre ami teljesen meggyőzött arról, hogy Tőle és csakis Tőle szerezzem be a mosható készletünket! Nagyon jól jött, hogy több lehetőség közül választhattam, így a pénztárcánknak megfelelően sikerült mindent beszerezni.A csomagok időben, pontosan érkeztek, kifogástalan állapotban. A pelusokat szeretjük, nagyon jó tapasztalatokat szereztünk be igen rövid idő alatt is! Kényelmes, megbízható, bőrbarát és nem utolsó sorban tündéri benne Lőrinc!! ”

A mi készletünk… (biztos, hogy nem a végleges!!!!) Köszönjük Zsuzsi!!! <3

Mike-Varga Csilla, Csákvár

“Az adásvétel rendben megtörtént a pénz utalása úszópelusután már másnap megkaptam a csomagot. Teljesen elégedett voltam a pelussal is és a csomagolással is. Voltunk strandon és kipróbáltuk a pelust. Rendben volt minden a pelussal. Lilien nagyon jól érezte magát a pelusban. Még egyszer köszi.”

Galanics-Pap Nikoletta, Vác (mosható úszópelust vásárolt)

“Egyértelműnek és természetesnek tűnt számomra, hogy eldobhatóba fogom csomagolni Balázst, mert hát mindenki ezt használja. De hát sajnos voltak problémáink a pempörsz-szel. Eszembe sem jutott volna, hogy a kiütések a pelenka miatt vannak. A problémák igazából 1 éves kora körül kezdődtek, mikor visszatérő pelenkakiütése lett. Ez egy ördögi körnek tűnt számomra, mert amint meggyógyult, szinte csapásszerűen újra visszajöttek a kis piros pöttyök. Kétségbeesve kerestem a megoldást a problémára, de igazából semmilyen kezelés sem segített. Aztán beszélgettem erről az egyik ismerősömmel és ő mondta, hogy mikor nekik ilyen problémáik voltak a gyerekkel az orvos azt tanácsolta pelenkázza textilbe, legalább addig míg elmúlik a kiütés. Gondoltam hát kipróbálom. Végülis elmúltak a borzasztóan csúnya pöttyök a baba popsijáról és én is kezdtem beleszeretni a textilpelusba 🙂 Miután végleg eldöntöttem, hogy kizárólag ezt fogom használni. Nagyon sokat böngésztem a neten pelenka témában és rájöttem, hogy van modern mosható pelenka. Csak sajnos itthon nem lehet kapni csak úgy a boltokban, ezért letöltöttem pár szabásmintát és magam varrtam néhány modernhez hasonló külsőt, amit egyszerű tetra pelenkával töltöttem meg. Kizárólag ezt használtam teljes 1 évig , azóta sem volt pelenkakiütése egyszer sem. Egy év múlva pedig ráakadtam egy mosható pelenkázós közösségre a Facebook-on. Ezen az oldalon ismerkedtem meg Sohan Zsuzsival, aki nagyon segítőkész volt mindenben. Fontos volt számomra, hogy akitől rendelek, közvetlen kapcsolat alakuljon ki köztünk és segítsen eligazodni a mosható pelenkák világában. Nagy felüdülés volt számomra vele beszélgetni a témáról, mert ő volt az egyetlen kevés ember közül, aki igazán megértette miért használok textil pelenkát… Ami rossz(abb) minőségű arról megmondta azt és próbált nekünk megfelelőt ajánlani, sőt még akciót is kaptam, meg egy kis ajándékot is 🙂 A tőle vásárolt pelenkákba pedig nagyon beleszerettem. Ezeket használjuk nap mint nap és nem áznak át, éjszakára is beváltak nekünk a bambusz betétek. Ami különösen tetszik az a szárazon tartó réteg, mert ilyenünk nem volt a tetra pelussal 🙂 Ráadásul úgy látszik, hogy sikerülni fog nekem is rávenni az egyik barátnőmet a moshatózásra. Zsuzsi pelenkái láttán eldöntötte, hogy ő is rendel néhány darabot kipróbálni. Ez pedig különösen jó érzés számomra, mert idáig még senkit sem sikerült meggyőznöm arról, miért jó a mosható pelenka. Októberre várom a kislányomat és már eldöntöttem, őt is moshatóba fogom pelenkázni. :D”

Iván Victoria, Ukrajna

“Kedves Zsuzsi! Szeretném megköszönni a segítségedet abban, hogy el mertem kezdeni a mosható pelenkák használatát. Már a kislányom megszületése előtt gondolkodtam rajta, hogy milyen pelenkát használjunk majd, de kezdő anyukaként nem mertem belevágni a moshatózásba. Tőled vásároltam meg az első darabokat, amik teljesen meggyőztek, hogy ezt a vonalat kell követnem. Köszönöm a segítségedet a csomag összeállításában, a gyors ügyintézést, és hogy azóta is foglalkozol a kérdéseimmel. Remélem sokan fordulnak majd hozzád ezekkel a pelenkákkal kapcsolatban, mert érdemes:) Sok sikert a jövőben!”

Szamosi Betti, Paks

Liptákné Gina (Palma De Mallorca, Spanyolország) találkozását a mosható pelenkákkal és tapasztalatát olvashatjátok lentebb a hozzászólásoknál. Ikerlányairól és a kedvenc baglyos pelenkájukról pedig itt egy kép. Köszönöm Nektek csajok!

Liptákné Gina (Palma De Mallorca, Spanyolország)

Oszd meg ismerőseiddel

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email

Kövess engem

FELNŐTT MÉRETŰ MOSHATÓ PELENKÁK

A modern mosható pelenkák minden előnyével, elérhetőek felnőtt méretű pelenkák is.

Olvasásra ajánlom

Blogkategóriák

Facebook hírek