Modern mosható pelenkák és kiegészítők széles választéka

Mosható pelenka típusok- Norka csónakos

Sólyom - Varga  Ágnes

Sólyom - Varga Ágnes

Mosható Pelenka Kuckó

Norka azaz Nógrádi Kriszti egy WAHM (work at home mom), otthon dolgozó anyuka. 3 évesen kezdte varrós pályafutását, 23 évesen pedig le is diplomázott belőle, mint ruhaipari mérnök, tervező. 2009-ben kezdett el pelenkákat varrni akkor még pocaklakó kislányának Nórának, ő a pelusok névadója is. Termékeiben mindig megpróbál az egyediségre törekedni, hogy a dolgai ne tömegcuccok legyenek, hanem szívből készüljenek mindig valakinek. Folyamatosan tervez, varr, tesztel hogy mindig jó és megbízható termékek kerüljenek ki a kezei közül.

A Kuckóban régebben is kapható volt Norka hibrid pelusa, de az újításoknak, fejlesztésnek köszönhetően ez már egy teljesen új verzió, amit biztosan szeretni fogtok. Ezt az új csónakos pelenkát szeretném bemutatni nektek egy kicsit részletesebben.

Méretezését tekintve kapható belőle S és M méret is, ez gyakorlatilag lefedi a pelenkás időszakot, hiszen a kisebb méret 3-9 kilóig ajánlott, míg a nagyobb 7-15 kilóig szolgálja ki a gyerkőcöt.

A pelenka kívül pamut, belül mikrofleece, amely egy bolyhos körkötött kelme. Leggyakrabban poliészter mikroszálakból készítik, amely egy olyan szintetikus (többnyire poliamid vagy poliészter) szálból készül, amely finomabb bármely természetes szálnál vagy szokványos mesterséges alapanyagú szálasanyagnál. Ezen tulajdonságoknak köszönhetően anyaga rendkívül finom, puha és meleg.

Hosszban 2 sor patenttal állítható, derékon patenttal vagy tépőzárral záródik. 2 soros patentozásnak köszönhetően nem mozdul el mozgás közben, a tépőzáras megoldást is nagyon könnyű méretre igazítani és pontosabban is lehet.

A csónakot patentok segítségével lehet a pelenka külsőbe rögzíteni. A régi Norka csónakok is jók hozzá! A csónak téglalap és betéttartós kialakításának köszönhetően könnyen kezelhető. Sokféle betéttel használható (tetra pelus, kéztörlők, mikroszálas és bambusz betétek, és Norka prefi, stb.) Elől-hátul betét tartó fülei nem engedik elcsúszni a betétet, oldalt pedig a magas perem miatt csökken a kiázás veszélye.

A csónak anyaga PUR, pamut frottír laminálva. A PUR rendkívül jól szellőzik, így nem fülled bele a baba popsija. Pelenkacserekor elég csak a betétet cserélni, vagy szennyeződés esetén a csónakot is, így nagyon jól használható, gazdaságos készlet alakítható ki belőlük.

by Sohan Zsuzsi

Ha ilyen pelust választasz érdemes hozzá külön csónakokat is beszerezni, mert ha a csónak szennyezett lett, de a pelenka külseje nem, akkor elég egy másik csónakot bepatentolni és máris használhatjátok tovább! Így valóban gazdaságos a készlet kialakítás! 😉

Az új termékeket keresd a Kuckóban: http://moshatopelenkakucko.hu/bolt/16-kezmves-magyar-pelenkak-es-kiegeszitk

Ha lenne még kérdésed, akár a csónakos, akár más pelenkákkal kapcsolatban, akkor írj neked ide: info@moshatopelenkakucko.hu

Szép napot kívánok!

Ági

“Mosható pelenka típusok- Norka csónakos” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. Szia!

    Gyönyörűek ezek a pelenkák, mindig csodálom a többi csónakos készítőt is, de őszintén szólva azt még jobban, aki használja.
    Ugyan van négy darabom, mert ki akartam próbálni, különféle márkák, de csak a bosszúság van velük. Közben tudom, hogy valakinek meg ez a bejövős típus.
    Nekem orrán-száján folyik, tuti, hogy a legkisebb pisitől is kiázik az egész.
    Hát.. nem a mi fajtánk a csónakos…

Szólj hozzá!

Oszd meg ismerőseiddel

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email