Modern mosható pelenkák és kiegészítők széles választéka

Hogyan lehet MÉG gazdaságos a mosható pelenka?

Sólyom - Varga  Ágnes

Sólyom - Varga Ágnes

Mosható Pelenka Kuckó

Biztosan elkezdted már a kutakodást ebben a témában és találkoztál az általános megközelítéssel, hogy mitől gazdaságos a mosható pelenka. Teljesen helytálló a dolog, de vannak egyéb rejtett költségek is, amelyekkel szinte senki nem számol, de mégis van.

A sok kicsi sokra megy elv alapján pedig egy szép kis összeg maradhat a zsebünkben azonfelül, hogy a pelenkánk mosható…

Összeszedtem néhány dolgot, de a lista bővíthető.

Ha kimaradt valami, szólj és beletesszük. 😉

Az ugye egyértelmű, hogy a mosható pelenka készlet csak egyszeri beruházást jelent. Egyszerre ez nagy kiadás lehet, de ha kiszámolod, akkor egyértelműen kiderül, hogy 5-6 hónap alatt visszahozza az árát. Ha az egyben fizetés is problémát okoz, akkor keress meg engem (info@moshatopelenkakucko.hu), mert kidolgoztam egy részletfizetési lehetőséget, amit teljesen hozzád tudunk igazítani. 🙂

Nálam egészségpénztári számlára is megvásárolhatod a pelenkákat, akár egy darabról, akár a teljes készletről, akár a kiegészítőkről van szó.

Ha számításba veszed azt is, hogy nem kell utána járnod, nem kell akciókat nézned, nem kell kocsiba ülnöd a gyereket cipelve magaddal, ha pedig nincs kocsid, akkor még bonyolultabb a helyzet. A buszjegy-, és bérletárakról már nem is beszélve…

Nem kell szívességet sem kérned senkitől, hogy hazafelé vegye már meg nektek a pelenkátokat.

Magyarul mindig van otthon pelenka.

A mosható pelenka használata mellett teljesen elhagyható a popsikrém. Ez havonta a párszáz forintos gyógyszertáritól kezdve, a márkásig több ezer forint kiadást jelent, ha véletlenül érzékenyebb bőrű a babád, akkor súlyosabb ezrekbe kerül. Arról nem beszélve, hogy mennyi mesterséges anyagból készülnek ezek a krémek!

KÉP
popsikrém

Újrahasznosítjuk a boltban vásárolt nedves popsitörlőt. Egyszerűen kimossuk, amiből aztán lesz egy nagyon vékony puha anyag, ez kibír akár 3-4 mosást is. Ezt használhatjuk a pelenkába kakifogónak, de popsitörlőnek is. Viszont létezik mosható popsitörlő is. Szintén nagyon puha anyagból készült, körülbelül 24 X 24 cm-es kockákról van szó, amit használat előtt egy picit benedvesítünk, majd használat után bedobjuk a mosnivaló pelenkák közé és ha rákerül a sor, egyszerűen kimossuk.

KÉP
újak 034

A mosásnál mindig szóba kerül, hogy a mai világban bizony az sem olcsó, meg a mosószer, meg az öblítő és ugyanúgy terheljük vele a környezetünket. Hát majdnem…

A tapasztalat azt mutatja, hogy a pelenkák miatt nem kell külön mosást indítani. Egy gyerek mellett mindig hihetetlen mennyiségű koszos ruha keletkezik, így is-úgy is mosni kell 2-3 naponta. Egy teljes készlet is pont ennyi napra elegendő és simán mosható együtt a ruhákkal. Miért?

Mert széklet már nem kerül a mosógépbe és a kakis ruhát is biztosan kimosod. 🙂

A pelenkákhoz javasolt mosószer és “öblítő” pedig még a mosógépnek, a környezetnek, a ruháidnak is jót tesznek. Arról nem beszélve, hogy ezek a tisztítószerek nem horror áron kaphatók. Az általam javasolt és nálam megvehető kezdőcsomag mosáshoz, kb. 5000 forintból kijön és sokáig elég.

Ja és természetesen használhatod a ruhákhoz is…

KÉP
mosószer csomag

A használt mosható pelenkákat ha megfelelően kezelted, vigyáztál rájuk és nem tervezel több babát, akkor jó áron el is lehet adni. Így az elsőre kifizetett összegből egy jelentős részét vissza is kapod a végén, miután végigpelenkáztad vele azt az időszakot.

Most pedig egy nagyon jó kis programot mutatok Neked, szánj rá egy kis időt, próbálgasd, kísérletezz. A program automatikus, Neked csak a családodra jellemző adatokat kell megadni és már láthatod is az eredményt. 🙂

http://rapp-family.net/moshatopelus/

Észrevételeidet ide írd meg:  info@moshatopelenkakucko.hu

Köszönöm.

Oszd meg ismerőseiddel

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email