Gólyahír programok- vásárolj partnerkártyával a Kuckóban!

Fontosnak tartom a mosható pelenkák népszerűsítését és minél több anyukával szeretném megismertetni ezt a nem  is olyan nehéz “műfajt” 🙂 Ezért járok rendezvényekre előadni, expora kiállítani és persze személyre szabott egyedi tanácsadásokra is.

Megkeresett nemrég Tündi, a Gólyahír Programok tulajdonosa, hogy partnerkártya rendszert indít, lenne-e kedvem csatlakozni? Naná, hogy van!  Ismerjétek meg Őt és a Programokat, a cikk végén pedig megtudjátok, hogyan működik a partnerségünk.

 

Adorjánné Knábel Tündi

Adorjánné Knábel Tündi

 

“A Gólyahír Programok 2011 őszén nyitotta meg kapuit.
Szülésznőként eleinte csak a várandósokra fókuszáltam. Ám az évek során egyre nagyobb lett az igény női létünk számtalan területén, így aztán a programok kibővültek, s kiskamaszok felvilágosításától, a szülők gyermek elsősegélynyújtásáig minden megtalálható. Komplett női tréningeket kínálunk vállalatok részére, női műhelyeket szervezünk.

Már skype tanácsadás formájában is elérhető mindegyik szolgáltatás, így a távolabb élő hölgyek, kismamák, anyukák is igénybe tudják venni a Gólyahír Programokat.

 

golyahir-programok

 

A 2016-os év nagy mérföldkő volt az életünkben, hiszen a levédetés megtörtént, s szeretnénk minél több nagyvárosban fészket rakni.

Az idén ősszel pedig megjelent a Gólyahír Programok partnerkártya, mely kedvezményeket biztosít a tulajdonosa számára egyre több elfogadó helyen.
Forduljatok hozzám bizalommal!
Szeretettel.
Tündi Gólyahír Programok
www.golyahirprogramok.hu
0620/2031578

A Partner Kártya elfogadó helyek listáját itt találod: Partner Kártya elfogadók

 

Tündi nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a partnerkártya elfogadó helyek mind olyan terméket vagy szolgáltatást nyújtsanak amik egy várandós, vagy kisgyermekes anyukának, családnak hasznosak és nem utolsó sorban minőségiek is.

Ha partnerkártyával rendelkezel, akkor minden Mosható Pelenka Kuckós vásárlásod alkalmával 10% kedvezményt kapsz a kosár végösszegéből. Nincs más dolgod, mint a kuponkódnál megadni a kártyád sorszámát!

 

Használjátok örömmel a Partner Kártyákat! Szuper ajándék várandós családtagnak, barátnőnek, kolléganőnek is!

 

Szép napot kívánok!

Ági

This entry was posted in Egyéb.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük