Sólyom-Varga Ági

Kedves Olvasóm!

Sólyom-Varga Áginak hívnak és én fogok segítséget nyújtani Neked - kezdő kismamának, anyukának, érdeklődőnek - a mosható pelenkák világában.

Ha nem akarsz  számtalan kusza fórumot átböngészni ahhoz, hogy választ kapj, akkor jó helyen jársz, mert számodra is kézzelfogható, érthető, gyors segítséget adok. A vásárlásod után sem vagy magadra hagyva, bármikor kereshetsz ha “megoldhatatlannak” tűnő probléma merül fel.

Azt szeretném, hogy minél több kisgyermekes anya megértse a mosható pelenka lényegét. Az, hogy itt vagy azt jelenti, hogy érdekel a mosható pelenka, és én ennek nagyon örülök!

Hogyan kerültem kapcsolatba a mosható pelenkákkal?

A kisfiam érkezésére igyekeztem minél felkészültebb lenni babaápolás terén is, amellett, hogy folyamatosan logisztikáztam mire van még szükség egy érkező babához. Persze fórumokat és cikkeket is olvastam, így találtam rá arra az infóra, hogy a fiúcskáknak bizony nem jó ha 2-3 évig műanyag pelusban "fő" a csomagjuk. :) Ez bizony belém hasított, hogy akár én is lehetek az oka annak, hogy később gyermekvállalási problémája legyen a Kisfiamnak. Innen indult minden, belevetettem magam a kutakodásba és megtaláltam a megoldás!!! Mosható pelenka!!!! Ezután döbbentem csak rá, hogy mennyi mennyi más egészségügyi problémát is meg tudok előzni és még olcsóbb is mint a bolti műanyag pelenka. NODE!

Jött számtalan információ: a külső, a belső, a prefi, a gyapi, az AIO, a mittudoménmicsoda…
Hosszú órákat ültem a net előtt, hogy a mosható pelenkáról olvassak, blogokat látogattam, fórumokon lógtam, de nem lettem okosabb. Megtaláltam a Mosható Pelenka Kuckó oldalt és fel is vettem a kapcsolatot Sohan Zsuzsival. Igen, Ő az alapítója az oldalnak, én pedig továbbviszem a célt amit Ő elindított.

Zsuzsi segítségével kiválasztottam a megfelelő csomagunkat és belevágtam a moshatózásba. Maximális elégedettség volt mind az én, és családom körében is. Persze meg kellett tanulni fel patentolni úgy, hogy ne szivárogjon, ne ázzon , kiválasztani a betéteket amik nekünk a legjobban beválnak stb, de senki nem úgy születik, hogy ezt tudja. ;) Ezt hidd el!

Ha Te is így érzel, akkor jó helyen jársz. Az a célom, hogy érthetően mondjam el Neked, mi is az a mosható pelenka, milyen részei vannak, miért jó ez a babának, a családnak, és nem utolsó sorban: a pénztárcátoknak. Az lenne a legjobb, ha „együtt” szerkesztenénk ezt az oldalt, és megírnád, hogy a témával kapcsolatban mit szeretnél tisztázni.

Folyamatosan jövök új termékekkel, pelus mintákkal is, ezekről tájékoztatni foglak a Kuckó Facebook-oldalán, ezért érdemes lájkolnod bennünket: www.facebook.com/moshatopelenkakucko.

Nem árulok el nagy titkot, ha elmondom, hogy egészségpénztári kártyára is megvásárolhatók a pelenkák.

Ha érdeklődsz a mosható pelenka iránt, ingyenes tanácsadással segítelek, akár üzenetben, akár telefonon, akár személyesen keresel meg. Helyileg Tiszaföldvár és Szolnok  településeken tudunk találkozni, meg lehet nézni a termékeket, átbeszéljük, hogy mire van szükséged.

Ha ismersz olyan anyukát, nagymamát vagy védőnőt, aki szeretné, hogy a szűkebb környezetében pelenka-bemutatót és termékismertetőt tartsak – akár saját lakásában, akár csoportos foglalkozás vagy baba-mama klub keretein belül –, hogy testközelből láthassák, mi is az a mosható pelenka, milyen részei vannak, és hogyan működik a gyakorlatban, csak hívjatok bátran! Időpont-egyeztetés céljából itt várom a további jelentkezéseket, hogy megbeszéljük a részleteket: +3670 5274799 A bemutató nem jár kötelezettséggel!

Keress bátran, nincs rossz kérdés. :-)

kapcsolat@moshatopelenkakucko.hu

facebook.com/moshatopelenkakucko

Sólyom-Varga Ági

06705274799


Fel