Kedves Érdeklődő!

Szeretném Neked bemutatni a doTerra eszenciális olajok világát elejétől egészen addig, hogy mennyi mindenben lehetőséget ad, mert fantasztikus segítséget nyújt ahhoz, hogy hatékonyan tegyünk gyermekünkért, magunkért a lehető legtermészetesebb módon, növények hatóanyagainak támogatásával, hogy így élhessük meg mindennapjainkat a legteljesebb egészségben!

Ha mindeddig nem találtál számotokra megfelelő megoldást a rossz közérzetet okozó problémákra, egészségügyi gondjaitokra, kellemetlenségekre, most számtalan lehetőség nyílik, amihez segítségként nyújtok iránymutatást, ezzel együtt létrehozok egy csoportot, ahol a megélt tapasztalatok megosztásával tudjuk egymást támogatni! Sőt, lehetőséged lesz kérdezni is, hogy magabiztosan, tudatosan tudd javatokra fordítani a kínálkozó lehetőségeket!!! Én is aktív olaj „felhasználó” vagyok, a saját tapasztalataimról is olvashatsz majd.

Hogy bepillantást adjak az esszenciális olajok jótékony hatásaiba, írtam egy sorozatot a kisbabás és kisgyermekes anyukák leggyakoribb problémáira koncentrálva. Én magam nem vagyok gyógyszer ellenes, de első körben mindig a természetes gyógymódok felé fordulok, ha valamilyen gond merül fel, akár testi akár lelki.

Miben segíthetnek az olajok? Íme néhány téma amiről szó lesz:

Hasfájós babák, émelygő anyák… pelenkakiütés, bőrproblémák…lázas állapot, influenza…krupp, köhögés, légúti problémák…kötőhártya gyulladás, könnycsatorna elzáródás…fogzás…és még több olyan helyzet, amikor Anya a legjobbat szeretné nyújtani, hogy hamarabb helyre álljon a rend. J

Természetesen nem ígéret és nem megváltás az esszenciális olaj, tehát úgy életszerű gondolkodnunk a lehetőségekről, hogy folyamatában megismerve a növények élettani hatását alkalmazzuk mindennapjaink jobbá tételéhez. A tőlem telhető segítséget természetesen megteszem az esszenciális olajok biztonságos és javatokat legjobban szolgáló használatához!

Tanulmányozzátok, ismerjétek meg! Próbáljátok ki bátran, szerezzetek tapasztalatot és váljék minden napos segítségetekre!

A „doTERRA esszenciális olajok a családi patikádban” levél sorozatomra itt tudsz feliratkozni:

https://listamester.hu/forms/fe/2/2/4/2240.html


Fel