Népszerű eladások

lmkephez.jpg

AJÁNDÉK Mosható Pelus Lexikon

Add meg a neved és e-mail címed és máris a Tiéd az AJÁNDÉK Mosható Pelus Lexikon!

Email*
Email még egyszer*
Név*
ellenőrző kód:

Gyártók

Új termékek

Beszállítók

Nincs beszállító

Megérdemled, hogy olyan termékeket használj, amelyben biztos lehetsz, amely miatt nem kell aggódni, hogy akkor fog szétesni, ereszteni, átázni, elszakadni, amikor a legnagyobb szükséged lenne rá. Vagy amikor épp a dokinál, védőnőnél vagy a rokonoknál akarsz villantani a környezettudatos pelenkáiddal. ;-)

Ezért a Mosható Pelenka Kuckó örök garanciát vállal minden általa forgalmazott pelenkára!

Az örök garanciával minden kockázatot örök időkre átvállalok a vevőimtől. Magyarul a legteljesebb lelki nyugalommal lehet a Mosható Pelenka Kuckónál vásárolni! A Mosható Pelenka Kuckó előtt még senki nem vállalt Magyarországon örök garanciát a pelenkákra! Ha a pelenkátok normál használat mellett meghibásodik, azonnal cseréljük, csak annyit kérünk, hogy a hibás darabot juttasd el hozzánk. A garancia nem csak 3 hónapig érvényes, hanem tényleg örök életű! Nincs veszítenivalód!


* a helytelen mosásból, kezelésből adódó hibák nem tartoznak a garanciában. Például ha "bekapja" a mosógép/centrifuga a pelust és kilyukad, elszakad vagy eltörik a patent az nem gyártói hiba! Tépőzáras termékeknél figyelembe kell venni a tépőzár helyes használatát, mosási utasítását és a gyártó által vélelmezett élettartamot.