Gépi mosogatópor 1,2 kg

MOSOGATOPOR

Márka: MosóMami

Környezetbarát mosogatópor, magyar fejlesztés. Adagolása rendkívül egyszerű, és nagyon kiadós, kb. 60 mosogatásra elegendő.

1 175 Ft‎

1 DB készleten

A mosogató porunk azért nem tabletta formátumú, mert a "ragasztó" anyag már önmagában veszélyes...

Adagolása rendkívül egyszerű, és nagyon kiadós, kb. 60 mosogatásra elegendő. Használható konyhai felületek lemosásához is.

Regeneráló só (NaCl)  és öblítőszer (ecet vagy citromsav vízben oldva) használata szükséges a brilliáns ragyogásért.

Összetétel: mosószóda, nátrium perkarbonát, nátrium-metaszilikát, enzim. NEM TARTALMAZ FOSZFÁTOT, FOSZFONÁTOT, KLÓRT, SZÍNEZÉKET, ILLATANYAGOT.

Egy mosáshoz használt por ára: 16,5 forint, így rendkívül gazdaságos.

Ahogy én használom mosogatógépben:

A dobozban található mércével egy adagot öntök a tabletta helyére. Az öblítő rekeszbe pedig öntök ecet+víz keverékéből készített öblítőt. (2 dl ecet+8 dl víz). Kész, ennyi! A poharak is ragyognak!

Használhatsz citromsav+víz öblítőt is, a vízkővel csodát tesz!

A mosogatópor egyes géptípusoknál vagy bizonyos programoknál nem teljesít igazán jól, ez sajnos a mosószódás alap sajátossága. JAVASOLJUK, HOGY 1 MOKKÁSKANÁL CITROMSAVAT TEGYÉL A POR MELLÉ MINDEN MOSOGATÁSKOR, ezzel megelőzi a szagok kialakulását és segíti az edények száradását, valamint a maradék mosószóda eltávolításában, semlegesítésében.

Ezt a nagyszerű keveréket nyugodtan használhatod fürdőszoba takarításnál vagy fehér ruhák mosásához is.

917 Ft/kg

Írd meg véleményed

Gépi mosogatópor 1,2 kg

Gépi mosogatópor 1,2 kg

Környezetbarát mosogatópor, magyar fejlesztés. Adagolása rendkívül egyszerű, és nagyon kiadós, kb. 60 mosogatásra elegendő.

Kapcsolódó termékek

Fel