Csöpp tanga tisztasági betét

EÜBCsöppTangTisztLevend

Márka: Tündesz

Mosható női tisztasági betét, vegyszermentes.

1 270 Ft‎

7 DB készleten

A betétet a szárnyain található patent segítségével rögzítheted az alsóneműdhöz. Ugyancsak ezek a patentok segítenek abban, hogy a szennyes betétet batyuba kötve tárold.

A szűkített végű betét speciálisan tanga fehérneműkhöz készült, hogy igazán kényelmes legyen a viselete azoknak is, akik ezt a fehérnemű típust preferálják.

Anyagok: Bébiplüss piskóta, és pamut dekor, vagy egészében pamut dekor anyagból. A tanga betétek egy, a  hagyományos betétek dupla patenttal záródnak. Nedvszívó, és nedvességzáró anyagot nem tartalmaznak! A bébiplüss a mosható pelenkák gyártásánál használt kedvelt puha anyag, amelyből könnyen eltávolíthatók a foltok. A betét nem tartalmaz vízzáró (PUL) réteget, így menstruáció alatti használata nem ajánlott. A tisztasági betétként történő mindennapi használat során viszont valóban állja a próbát, nem ázik át. Azért nem tartalmaz vízzáró réteget, mert ez egy kisméretű betét, amelyet a további PUL réteg nagyon vastagítana.

Csöpp tanga tisztasági betét: 15 cm x 11,5 cm

A betétek kérhetők Pamut frottír helyett bambusz frottír nedvszívó réteggel,  a bébiplüss felső réteg helyett bambusz felső réteggel, vagy teljes egészében bambusz frottír anyagból is. Ebben az esetben az árakat és a kéréseidet e-mailben megbeszéljük. 

Írd meg véleményed

Csöpp tanga tisztasági betét

Csöpp tanga tisztasági betét

Mosható női tisztasági betét, vegyszermentes.

Kapcsolódó termékek

Fel