Blümchen női betét 3db - Fehér - S

EÜBBLMINIFEHÉR

Márka: ImseVimse

Pihe puha női betét, a természetes védelemért.

S mini betét: 20 x 5 cm

Bővebb információ lent...


Ez a méret nincs készleten

6 990 Ft‎

A Blümchen női betétek természetes védelmet biztosítanak a női napokra, a bársonyos puhaságú biopamut anyag kellemes komfortérzetet biztosít, jó nedvszívó képességgel rendelkezik. A mosható betétek használatával a saját komfortérzeted mellett a környezetedért is sokat tehetsz.

Ez a szett 3 db Blümchen mosható női betétet tartalmaz, szuper puha plüssös biopamut anyagból vízhatlan réteggel S méretben.

A betétek a szárnyakon patent záródással rendelkeznek, extrém puha pamut anyagból készültek. A plüssös érzet által nagyon kellemes viselet, a selymes anyag mindemellett nagyon jó nedvszívó képességgel is rendelkezik. A betétek bársonyosan puha anyaga 100% biopamut, így a betétek legkellemesebb viseletet biztosítják számodra ezeken a napokon.

 

A betétek karcsú kialakításuknak köszönhetően tökéletesen illeszkednek a véknyabb fazonú fehérneműkbe is. A megfelelő komfortérzetért és a szivárgásmentességért minden női betét PUL vízhatlan, légáteresztő réteggel van ellátva.

Tipp: Ha van elegendő betéted, akkor egyszer, a menstruáció végén egy mosással ki tudod mosni mindet. Kb. 20 db elegendő erre a néhány napra, 10-10 db az S-es és az M-es méretből. Éjszakára az L méretet ajánljuk.

A mosható betétek használatával nemcsak a saját komfortérzetedért, hanem a környezetedért is sokat tehetsz, az egyszer használatos műanyag termékek helyett válaszd a többször felhasználható, mosható alternatívákat.

A csomag tartalma: 3 db S-es méretű betét.

Anyaga: 100% biopamut + 1 réteg PUL anyag (polyurethane laminated polyester)

Méretezés (szárnyak nélkül):

S mini betét: 20 x 5 cm

M normál betét: 26 x 5 cm

L éjszakai betét: 30x5 cm

A Blümchen mosható női betét mosása 60 °C-on ajánlott.

Írd meg véleményed

Blümchen női betét 3db - Fehér - S

Blümchen női betét 3db - Fehér - S

Pihe puha női betét, a természetes védelemért.

S mini betét: 20 x 5 cm

Bővebb információ lent...


Kapcsolódó termékek

Fel