Új
ImseVimse 3 db női betét, normál

ImseVimse 3 db női betét, normál

EÜBIMSEVIMSEFEHÉRNORMÁL

Márka: ImseVimse

Természetes védelem, csöppnyi eleganciával

Bővebb információ lent...

Ez a méret nincs készleten

8 990 Ft‎

normál betéteket közepes erősségű vérzéshez ajánljuk. Ha nem túl erős a vérzésed, akár éjszakai betétnek is kiváló lehet. Ezt a méretet javasoljuk inkontinencia betétnek is. Mérete: 25x20,5 cm

- ha általában normál méretű eldobható betétet használsz
- ha átlagos mennyiségű a vérzésed

- inkontinencia esetén

Szárnyas női betétek, patent záródással a szárnyakon. Anyaga 100% biopamut, így a legkellemesebb viselet ezeken a napokon. Pul vízhatlan, légáteresztő réteggel van ellátva, így nincs szivárgás!

 

A csomag 3 db betétet tartalmaz

Méret:Normál

Anyaga: Nagyon puha 100% biopamut  + vízzáró PUL réteg

Hossza: 25 cm

Szélessége: összepatentolva 8,5 cm

Mosható női betétek mosása, kezelése:

Mosás előtt egy használt betét többféle módon kezelhető: csak rajtad áll, hogy melyiket választod. Igen különbözőek a preferenciáink az életmódunk és a szokásaink függvényében. Sokan például azonnal hidegvízzel kiöblítik a betétet használat után, és így helyezik egy tárolózsákba, vagy egy külön szennyestárolóba. Jó ötlet lehet a sós vizes áztatás is: ilyenkor nagyjából 24 órán át egy erre a célra használt tárolóvödörben ázik a betét. Ilyen esetben mindig öblítsd ki a betétet vízbe áztatás előtt, hogy a kiázó vér ne fogja be a betét minden részét. A foltokra különféle folteltávolító szappanokat (mosó- vagy marhaepeszappan) használhatsz, amelyiket csak szeretnéd. 
Ezt követően 60 fokon mosd ki őket a mosógépben. Jó ötlet lehet mosózsákba helyezni őket. Fehér ruháktól elkülönítve mosd őket!

Természetesen a legegyszerűbb verzió is működőképes, tökéletesen jó, ha használat után egyszerűen egy szivárgásmentes zsákban tárolod őket, majd kimosod a gépben. 

Enzimmentes folyékony mosószer használata ajánlott mosáskor.

Enzimes mosószerrel, mosódióval, valamint mosószódával való mosás nem javasolt.

60 FOKON MOSHATÓ, ALACSONY HŐFOKON SZÁRÍTÓGÉPBEN SZÁRÍTHATÓ.

FEHÉRÍTENI TILOS! VASALNI TILOS! NEM VEGYTISZTÍTHATÓ!

A mosható betét befeketetés: 

Bár hosszú távon mindenképpen sok pénzt spórolsz majd meg a mosható betétek használatával, első alkalommal igen költséges mulatságnak tűnhet a megvásárlásuk.  Jó döntés lehet fokozatosan elhagyni az eldobható betéteket: vehetsz például minden hónapban egyet. Egy idő után azt veszed észre, hogy rájöttél, melyik méret ideális neked; és a készleted már kiszolgálja az adott ciklusodat. Sokunk többféle méretet tart otthon, igazodva ezzel a menstruáció különböző erősségéhez a cikluson belül. 

Mennyi betétre lesz szükségem? 

Mivel a ciklus erőssége és hossza igen nagy egyéni különbségeket mutat, nehéz konkrét számmal előállni. Az is nagyon változó, hogy ki milyen gyakran tartja szükségesnek a betét cseréjét, a mosási szokások pedig szintén befolyásolhatják a döntést. Az  átlagos ajánlásunk 4 csomag normál méretű betét (12 db), 2 csomag éjszakai betét (6 db), és 4 csomag (12 db) tisztasági betét. 

Írd meg véleményed

ImseVimse 3 db női betét, normál

ImseVimse 3 db női betét, normál

Természetes védelem, csöppnyi eleganciával

Bővebb információ lent...

Kapcsolódó termékek

Fel