lmkephez.jpg

AJÁNDÉK Mosható Pelus Lexikon

Add meg a neved és e-mail címed és máris a Tiéd az AJÁNDÉK Mosható Pelus Lexikon!

Email*
Email még egyszer*
Név*
ellenőrző kód:

Megtekintett termékekGyártók

Mosóparfüm 250 ml Nagyobb

Mosóparfüm 250 ml

Új termék

A mosóparfümök az illóolajokhoz hasonlóan hosszan tartó, kellemes illatot adnak  a ruháknak, ráadásul teljes mértékben természetesen.

Válassz illatot a jobb oldali ablakban!

Bővebb leírás

2 db van készleten

4 550 Ft‎

Egyéb infó

Sokan el sem tudják képzelni a mosást öblítőszer nélkül, hiszen az öblítő az, ami puhává és illatossá teszi a ruhát, megkönnyíti a vasalást. A manapság használatos öblítők olyan bevonatot képeznek a ruhák felületén, amitől azok ugyan illatosan puhák lesznek, de a nedvességet nem tudják felszívni. Ráadásul terhelik a környezetet is! Ezek az öblítők olyan összetevőket is tartalmaznak, melyek egyáltalán nem bőrbarátok, így az érzékenyeknél allergiás reakciókat váltanak ki, bőrszárazságot, kiütéseket okoznak.

Ráadásul a bennük található anyagok csak többszöri mosás után távoznak a ruhákból. Ha természetesebb megoldást keresel, de fontos az  illat és a puhaság,  akkor próbáld ki a mosóparfümöt!

A mosóparfümök az illóolajokhoz hasonlóan hosszan tartó, kellemes illatot adnak  a ruháknak, ráadásul teljes mértékben természetesen. Nem tartalmaznak allergizáló, irritáló anyagokat, csupán biológiailag ellenőrzött, természetes emulgeálószert (Az emulgeálószerek olyan anyagok, amelyek elősegítik egymásban nem oldódó folyadékok (pl. víz és olaj ) egymásban való eloszlatását).

Ennek köszönhetően a mosóparfümök illata mosás után is megmarad a ruhákon, anélkül, hogy olajfoltok keletkeznének az egyes ruhadarabokon. Ahogy ez könnyen előfordulhat más olajok használatánál. Ezért figyelj oda, hogy a pelenkákhoz mit használtok. Az olcsóbb párologtatóba való olaj tilos. Persze ha nem zavar, hogy foltos lesz a pelenkád, akkor használhatod.

Hogyan használd?

Egy adag ruhához elég 10-20 cseppet adnod, de ha intenzívebb illatokra vágysz, 25-30 cseppet is adagolhatsz – ennél többet azonban nem érdemes. A mosóparfümöt a mosógép öblítőrészébe kell csepegtetni, de kézi mosáshoz is használhatod, a mosóvízhez adva.

A mosógéped állapota sem mindegy…

 

Ha a nagyobb adag ellenére sem érzed elég intenzívnek a mosóparfüm illatát, vagy egyáltalán nem olyan az eredmény, ami tetszene, annak két oka lehet.

  1. Egyrészt általában más jellegű a tömény parfüm üvegből áradó illata, mint a ruhákon, ráadásul az illatot a mosáshoz használt mosószer is befolyásolhatja. Érdemes ezért első alkalommal kisebb kiszerelésű parfümöket venned többféle illatban, majd addig kísérletezni, amíg megtalálod a neked tetsző típust.
  2. Másrészt lényeges a mosógéped állapota is, ha ugyanis az öblítőtartály tele van a korábban használt öblítőszer vízköves, penészes maradványaival, akkor a parfüm illata amellett nem fog érvényesülni. Mielőtt tehát használni kezdenéd, alaposan tisztítsd ki a mosógéped.

 

Egyéb felhasználási módok:

Bár elsősorban az öblítők helyettesítésére használják, a mosóparfümnek nem csak a mosásnál veheted hasznát.

  • a szárítandó ruhák mellé teszel egy anyagdarabot, amelyre cseppentesz a parfümből, és azt teszed a szárítógépbe.
  • a szekrényben lévő ruhák friss illatát is hasonló módon őrizheted meg
  • ezzel a módszerrel az autódat is illatosíthatod
  • és a WC-illatosítókat is elfelejtheted. Jó, nem?
  • Illatosításhoz: 100 ml vízbe 10 cseppet tegyél, ezt öntsd szórófejes üvegbe, majd permetezd a légtérbe!
  • Vasaláshoz: 100 ml vízbe 10 cseppet tegyél és spricceld a ruhára!

 

A mosóparfüm jobb, mint a bioöblítő, mert egészen kicsi mennyiségnek (10-30 csepp, de max. 1 ml) is nagyon intenzív az illata. Így könnyen kiszámolható, hogy mennyire gazdaságos. A mosóparfüm ára forgalmazótól függően eltérő lehet. Nyolc különböző illatú, egyenként 10 ml-es kiszerelésű parfümöt adok egy csomagban – ez összesen közel 800 mosásra elegendő.

Tipp: használj öblítő helyett ecetet, melyhez mosóparfümöt adagolsz

Vélemények

Írd meg véleményed

Mosóparfüm 250 ml

Mosóparfüm 250 ml

A mosóparfümök az illóolajokhoz hasonlóan hosszan tartó, kellemes illatot adnak  a ruháknak, ráadásul teljes mértékben természetesen.

Válassz illatot a jobb oldali ablakban!

Vásárlók, akik ezt a terméket megvették:

28 other products in the same category: