Új
ImseVimse 3 db női betét, éjszakai

ImseVimse 3 db női betét éjszakai

EÜB33IMVIDENIMÉJSZ

Márka: ImseVimse

Természetes védelem, csöppnyi elegancia, éjszakára is.

Bővebb információ lent...

8 490 Ft‎

1 DB készleten

Az éjszakai betét hosszabb a többinél, és extra megterhelésre fejlesztettük ki. Ha erősebb vérzésed van, ebben a variációban nappal is megbízhatsz. Szintén kiváló a gyermekágyas időszakra.  

- erős vérzésben

- éjszakára, hogy a fekvő helyzethez a lehető legnagyobb biztonságot kapd

- gyermekágyban

- ha általában oldalt, elől vagy hátul ázik át a betéted. 

Szárnyas női betétek, patent záródással a szárnyakon. Anyaga 100% biopamut, így a legkellemesebb viselet ezeken a napokon. Pul vízhatlan, légáteresztő réteggel van ellátva, így nincs szivárgás!

A csomag 3 db betétet tartalmaz


Normál méret a menstruáció első napjától.

Származási hely: Svédország

Méret: Tisztasági

Anyaga: pamut-flanel + vízzáró PUL réteg

Nedvszívó réteg: 3db

PUL-vízhatlan réteg: 1 db

Hossza: 33

Szélessége: 8,5 cm

Mosható női betétek mosása, kezelése:

Mosás előtt egy használt betét többféle módon kezelhető: csak rajtad áll, hogy melyiket választod. Igen különbözőek a preferenciáink az életmódunk és a szokásaink függvényében. Sokan például azonnal hidegvízzel kiöblítik a betétet használat után, és így helyezik egy tárolózsákba, vagy egy külön szennyestárolóba. Jó ötlet lehet a sós vizes áztatás is: ilyenkor nagyjából 24 órán át egy erre a célra használt tárolóvödörben ázik a betét. Ilyen esetben mindig öblítsd ki a betétet vízbe áztatás előtt, hogy a kiázó vér ne fogja be a betét minden részét. A foltokra különféle folteltávolító szappanokat (mosó- vagy marhaepeszappan) használhatsz, amelyiket csak szeretnéd. 
Ezt követően 60 fokon mosd ki őket a mosógépben. Jó ötlet lehet mosózsákba helyezni őket. Fehér ruháktól elkülönítve mosd őket!

Természetesen a legegyszerűbb verzió is működőképes, tökéletesen jó, ha használat után egyszerűen egy szivárgásmentes zsákban tárolod őket, majd kimosod a gépben. 

Enzimmentes folyékony mosószer használata ajánlott mosáskor.

Enzimes mosószerrel, mosódióval, valamint mosószódával való mosás nem javasolt.

60 fokon mosható, alacsony hőfokon szárítógépben szárítható.

Fehéríteni tilos! Vasalni tilos! Nem vegytisztítható!

A mosható betét befeketetés: 

Bár hosszú távon mindenképpen sok pénzt spórolsz majd meg a mosható betétek használatával, első alkalommal igen költséges mulatságnak tűnhet a megvásárlásuk.  Jó döntés lehet fokozatosan elhagyni az eldobható betéteket: vehetsz például minden hónapban egyet. Egy idő után azt veszed észre, hogy rájöttél, melyik méret ideális neked; és a készleted már kiszolgálja az adott ciklusodat. Sokunk többféle méretet tart otthon, igazodva ezzel a menstruáció különböző erősségéhez a cikluson belül. 

Mennyi betétre lesz szükségem? 

Mivel a ciklus erőssége és hossza igen nagy egyéni különbségeket mutat, nehéz konkrét számmal előállni. Az is nagyon változó, hogy ki milyen gyakran tartja szükségesnek a betét cseréjét, a mosási szokások pedig szintén befolyásolhatják a döntést. Az  átlagos ajánlásunk 4 csomag normál méretű betét (12 db), 2 csomag éjszakai betét (6 db), és 4 csomag (12 db) tisztasági betét. 

Írd meg véleményed

ImseVimse 3 db női betét éjszakai

ImseVimse 3 db női betét éjszakai

Természetes védelem, csöppnyi elegancia, éjszakára is.

Bővebb információ lent...

Kapcsolódó termékek

Fel