Bambusz leszoktató bugyi bevarrt betéttel (Blümchen)

PLBLMEDVEMAMA

Márka: Blümchen

A pelenkáról való leszokás mostantól fogva nagyon egyszerű! Csinosak és kényelmesek az új Blümchen bambuszos leszoktató pelenkák.

Egyméretes: kb 10-16 kg

Bővebb infó lent!

Ez a méret nincs készleten

4 990 Ft‎

A bugyi PUL anyagból készült, ezáltal az egész felület vízzáró. Belső felülete bambusz-pamut (70/30) nedvszívó puha anyag, ülep részen plusz 1 réteg mikroszálas anyag van bevarrva.

A méretek tájékoztató jellegűek, a gyermeked alkatától függően tudsz dönteni, ezért nem csak kg ajánlást írtam le, hanem a nyugalmi állapotban mért adatokat is:

Méret: 10-16 kg (derék 39-56 cm, comb 24-37 cm)

Első osztályú a bilire szoktatás, szobatisztulás időszakában, amikor még előfordul(hat), hogy pisi/kaki kerül a bugyiba. A PUL anyagnak köszönhetően nem ázik el a bugyi, ezáltal a gyermek ruhája sem. A frottír anyag pedig magába szívja a nedvességet. FIGYELEM! Mennyiségtől függően, nem biztos hogy gyermekednél fel tud szívni egy egész adag pisit! Ötletekért nézd meg a videót!

Fazonja magas derekú, de köldök alatt ér. Gumírozott a derékrész és a combrész is. 

A leszoktató pelenka úgy néz ki, mint a rendes kis alsó - bugyika, tehát egyszerűen fel- és lehúzható. Kinézetre is vonzó, a babák örömmel veszik fel a kedves minták miatt. Szabásának köszönhetően kényelmes, és szinte láthatatlan a ruha alatt. 

Belsejében puha bambusz frottír van, amelyben érzi a nedvességet a gyerkőc, de soha nem tapad a bőrére. A beépített mikroszálas mag megbízhatóan elnyeli a nedvességet, ám tartósan puha és szellős marad.

A leszoktató pelusokban belül egy nedvszívó réteg található, valamint egy vízhatlan réteg, amely minimálisra csökkenti a baleseteket.

Mikor használjuk?

Egészen fél éves kortól ráadható a babákra, eldobhatót használó kisbabáknál nagyon jó arra, hogy érezze a nedvességet ha pisil a baba. Később 1 éves kor körül otthonra, gyakorlásképpen, majd a szobatisztulás folyamatában pedig akár úton is, a kisebb balesetek elkerülésére. 

A leszoktató pelenka nem egyenlő a valódi mosható pelenkával. Nem helyettesíti a pelenkát a még nem szobatisztuló gyermekek esetében.

Ha még teljesen pelenkás a gyermek,  és úgy használjuk, érdemes figyelni mikor pisil, és azonnal lecserélni a leszoktató pelust.

A gyerekeknek vonzó lehet, hogy már igazi nagylányos / nagyfiús viselet, puha pamut, kisebb csomag.

A pelenka elején található méretállító patentok segítségének köszönhetően használható már akár egy 10 kg-os gyermeknél is, de kényelmes lehet egy átlagos testalkatú 5 évesnek is!

Derekánál több soros patentsorral záródik, a teljes kényelem érdekében.

bambusz anyag előnye: antibakteriális, antifungális, hipoalllergén, légáteresztő tulajdonságokkal rendelkezik, mindemellett óriási a vízmegkötő képessége is. Természetes szerkezeténél fogva nyáron inkább hűvös, télen pedig meleg érzést biztosít a babapopsinak.

Hány darab szükséges?

Gyakorláshoz 2-3 db

Szobatisztulás folyamatában 5-6 darab.

Anyaga: 

90% bambuszviszkóz, 10% poliészter 

Vízhatlan mag: 100% mikroszálas poliészter (a bambusz frottír anyag alatt)

Mosás: 40 ° C-on,

Kerülendő a fehérítő használata.

 

Nézd meg a videót még több infóért: 

Írd meg véleményed

Bambusz leszoktató bugyi bevarrt betéttel (Blümchen)

Bambusz leszoktató bugyi bevarrt betéttel (Blümchen)

A pelenkáról való leszokás mostantól fogva nagyon egyszerű! Csinosak és kényelmesek az új Blümchen bambuszos leszoktató pelenkák.

Egyméretes: kb 10-16 kg

Bővebb infó lent!

Kapcsolódó termékek

Fel