BoHo Szemhéjtus kék

BOHOSZEMHÉJTUSKÉK


Divatos  királykék tusvonal könnyen kezelhető applikátorral.

3 ML

RENDELHETŐ EMAILBEN!

2 990 Ft‎

Vékony tusvonal javasolt, akár húzhatod fekete tusvonal főlé is. Önmagában is elegendő szemhéjdíszítő elem, egy fekete szempillaspirállal garantáltan rád ragadnak a tekintetek. Hétköznapokra vékonyan húzd a vonalat, de buliba mehet az extrémebb tusvonal. Bio összetétel, öko csomagolás.

BO HO Green Revolution MINERAL & BIO. A termékkatalógust itt találod: BOHO Katalógus

A termékeket előrendelheted emailben: kapcsolat@moshatopelenkakucko.hu

Forradalmian zöld sminktermékek Franciaországból.

 

A BoHo pillangós logója azt szimbolizálja, hogy (hasonlóan a pillangó szárnyaival keltett szellőre) apró szárnycsapásokkal nagy dolgokat tudunk véghezvinni. A BoHo Green figyel az összetételre, a csomagolásra és a társadalmi felelősség vállalásra. Ezért képviseljük ezt a márkát 2016 óta.

 

 

Miért lehet érdemes neked is átállnod a bio sminkekre?

 

Tudtad, hogy minden sminkcuccodat leválthatód bio termékekre? 

Úgy, hogy közben semmiről nem kell lemondanod?

Sőt...Számos olyan előnnyel jár, amire nem is gondoltál volna?

És most nem is csak arról van szó, hogy ezek a termékek egészségesebbek.

Persze ez is igaz.Hanem...

 

BIO & ÁLLATKÍSÉRLET MENTES

 

Mivel az EU-ban készül francia és olasz szakemberek segítségével, a BoHo termékeinek többsége Cosmebio minősítésű és garantáltan állatkísérlet mentes. Cruelty Free: tiszta lelkiismerettel használhatod a letisztult szépségtermékeket.

 


MILYEN ANYAGOKAT KERÜLTEK A GYÁRTÁS SORÁN, AMI MÁS TERMÉKBEN ESETLEG BENNE VAN?

 

Minden szintetikus olajat, színezéket és antioxidánst. A körömlakkok nem tartalmaznak oldószert, toulen-t, formaldehidet és 8,-illetve 10 mentes formula jellemzi őket.  Parabénmentes és nagy részük VEGÁN, illetve gluténmentes is.


ATTÓL MÉG UGYANOLYAN TARTÓSAK?

 

Igen! Jó módszerrel és eszközzel vidd fel a bőrre, és nem csak kellemes viseletű lesz, de tartós is. A matt rúzsok, pirosítók és kompakt alapozók kifejezetten sokáig tartanak.


UGYANOLYAN JÓL MUTATNAK, MINT A NEM BIO TERMÉKEK?

 

Igen, sőt! Erősen pigmentált textúrák, különleges, egyedi színpaletta jellemzi a BoHo kínálatát.


MÁS A KISZERELÉS, MINT EGYÉB SMINKTERMÉKEKNÉL?

 

A BoHo hangsúlyt fektet a környezet védelmére, a fenntartható fejlődésre. Ezért a csomagoló anyagok mindegyike újrafelhasznált anyagból készült; illetve részben papírból is. A csomagolószerek védik a terméket, és könnyedén szelektív hulladékgyűjtőbe tehetőek.


SOKKAL DRÁGÁBBAK,MINT A NEM BIO TERMÉKEK?

 

Valójában azt vettük észre, hogy a túl reklámozott nagy márkáknál jobb áron is elérhető. ha pedig azt nézzük, hogy egy rúzs fél-1 évig tart, vagy egy szempillaspirál fél évig, az ajánlott bruttó fogyasztói ár baráti.

 

MEDDIG ÁLLNAK EL?

 

Természetes grapefruit mag kivonatot tartalmaznak az olajos összetevők frissen tartása céljából. Némelyik termék nagyon kevés öko tartósítószert. Ezért a körömlakkok 2 évet a többi termék felbontástól 6-12 hóig biztosan bírja minőségi változás nélkül. Mindenestre mindig tiszta eszközzel és kézzel dolgozz sminkeléskor és tarts hűvös, száraz helyen a sminkszereidet.

 

FIGYELEM! Vásárlás során alaposan tájékozódj és győződj meg a választott színről, mert dekorkozmetikumot sajnos nem áll módunkban cserélni vagy visszavenni!

Írd meg véleményed

BoHo Szemhéjtus kék

BoHo Szemhéjtus kék

Divatos  királykék tusvonal könnyen kezelhető applikátorral.

3 ML

RENDELHETŐ EMAILBEN!

Kapcsolódó termékek

Fel