Modern mosható pelenkák és kiegészítők széles választéka

A NAAAAGY bejelentés

Sólyom - Varga  Ágnes

Sólyom - Varga Ágnes

Mosható Pelenka Kuckó

Kedves Kuckósok!

Két hónappal ezelőtt bejelentettem Nektek, hogy abbahagyom az angol pelenkák értékesítését, mert egyre nehezebben ment már a közös munka. Akkor még nem sejtettem, hogy ezt a lépést egy sokkal nagyobb követi majd. Most ennek az eredményét szeretném megosztani veletek.

Ezúton tájékoztatlak titeket, hogy mostantól nem én irányítom a Mosható Pelenka Kuckót.

Azért teljesen nem szabadultok meg tőlem, mert a cikkeket én írom továbbra is a honlapra és a Kuckó Facebook oldalára is még néhány hétig. Viszont a kérdéseiteket már más válaszolja meg, rendeléseiteket már másnak adjátok le.

Ki ő?

Az új tulajdonost Sólyom-Varga Ágnesnek hívják, de szólítsátok őt bátran Áginak. Egy gyermek édesanyja, civilben könyvelőirodát vezet, és hamarosan bababoltot nyit házhozszállítással Szolnokon.

Ági régi vásárlóm és természetesen mosható pelenkát használnak a kezdetektől.

Én ismerem a terveit, így biztosan állíthatom, hogy sokkal jobban és lelkesebben fogja csinálni a Kuckót, mint ahogy én. Kibővül a termékek köre is, a mosható pelenkák és kiegészítők mellett megtaláljátok a környezetbarát mosó- és tisztítószereket, natúrkozmetikumokat, rágcsaláncokat és még sok-sok olyan kiegészítőt, amit ő arra érdemesnek tart.

November 11-től én „lelépek”, ő veszi át az irányítást, így a termékek összetétele, a honlap és a webáruház arculata is az ő elképzeléseit tükrözi majd.

Fogadjátok őt sok szeretettel, keressétek őt bizalommal, ahogy engem is kerestetek, és ha valaki ellenállhatatlan vágyat érez irántam, akkor az intimtitok.hu oldalon megtalál. 🙂

Sziasztok!

Zsuzsi kedves szavai után mit is mondhatnék még?  Nagyon örülök, hogy itt lehetek Veletek és ígérem, hogy a Zsuzsitól már megszokott közvetlenséggel és rugalmas kiszolgálással fogok én is rendelkezésetekre állni.

Igen, az én világom is akkor állt a feje tetejére amikor 16 hónappal ezelőtt megszületett a Kisfiam. Persze ez még csak a kezdet volt, nem is sejtettem, hogy az érdeklődési köröm is teljesen megváltozik. Nagyon lelkes ember vagyok, ami engem megfog, azért kiállok és csinálom. Így volt ez a moshatózással is, Zsuzsi volt a vezetőm a sötét alagútban, amikor még azt sem tudtam hogyan kell fel patentolni a mosipelust. 😀 De belejöttem és nagyon tetszett! Talán a sors fintora, hogy mire ezt olvassátok Jóstikám már pelus nélkül játszik, mert időközben szobatiszta lett.  (Erről külön írok majd, hogy hogyan sikerült, hátha másnak is bejön a módszer) Ez csak annyi előny a Kuckónak, hogy nem fogok elcsábulni egy-egy cuki pelus mintától.  😛

Terveimet tekintve a Ti igényeiteket próbálom majd minél szélesebb körben kielégíteni, ehhez ahol csak tudom, előnyben részesítem nem csak a magyar gyártókat, de a magyar dolgozó anyukákat, akik szebbnél szebb termékekkel ajándékoznak meg mindannyiunkat.  A termékek köre bővül, vannak titkos elemek is. 😉

Keressetek bátran kérésekkel, kérdésekkel az info@moshatopelenkakucko.hu címen!

Nézzetek be a webáruházba és csodáljátok meg az új kínálatot!

Szép napot kívánunk Nektek, így közösen. 🙂

Oszd meg ismerőseiddel

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email