Nógrádi Kriszti bemutatkozása

Elsőként ismerjétek meg Krisztit, aki a Kuckó kreatív részlegét fogja vinni. Tőle kérhettek tanácsot ha magatoknak szeretnétek varrni pelenkákat és kiegészítőket. Nemsokára képekkel illusztrálja a pelenka varrásának folyamatát és megnézhetjük a már elkészült és rendelhető pelenkáit is.

Fogadjátok őt sok szeretettel!

IMG_1970_CPE_kicsi

Kriszti vagyok, két kisgyermekem van, Nóri 3, Máté 1 éves. 2005-ben diplomáztam a Műszaki Főiskolán mint ruhaipari mérnök, ebből kifolyólag imádok varrni. Már a szakdolgozatom témája is a bébi és gyerekruházat témához kapcsolódott, bár ha most írnám, biztos a mosható pelusokról készülne 🙂

„WAHM” anyukaként kézműves, egyedi mosható pelusokat varrok főként, de női betéteket, felnőtt pelenkákat és hordozáshoz szükséges dolgokat is készítek.

Kislányom, Nóri születése előtt akadtam rá a mosható pelusok világára. Akkor rájöttem, hogy ilyet én is tudnék varrni. Meg is próbáltam, és már maga a készítés örömet okozott, hát még az, mikor belecsomagoltam a gyereket a szebbnél szebb pelenkákba. Szerintem a mosható pelenka használata egyáltalán nem nyűg, nem vesz több időt igénybe, és nagyon nem mindegy, milyen környezetet hagyunk hátra gyermekeinknek. Nem utolsó szempontként pedig vidámak, divatosak és a legfontosabb, hogy bőrbarát.

 

A mosható pelenka repertoáromban megtalálható az AIO, zsebes, külső (pul, gyapjú, polár), nadrágpelenka belsők, betétek, pelenkazsákok és minden, ami a mosható pelenkáknál szóba jöhet. Általában egyedi igények szerint készítem őket, előtte kellően felmérem a gyermek alkatát, szokásait, hogy mindenképp olyan pelenka készüljön neki, ami aztán kedvenc lesz. Tanácsadásban is szívesen segítek, ha valaki bizonytalan valamiben, vagy éppen most vágna bele, de még semmit sem tud róla.

Vannak saját fejlesztésű pelenkáim is, amiket nagy büszkeséggel használunk, de vannak olyanok is, amik úgy jöttek létre, hogy mindenki hozzátett valamit, aki használta. Így folyamatosan újítok, valósítom meg ötleteimet, és várom az óhajokat, amit mindig örömmel veszek, és megpróbálok egyedit alkotni, szívből 🙂

 

Subpages