Tutibiztos éjszakai megoldás

Szeretnék Neked bemutatni egy TUTIBIZTOS ÉJSZAKAI MEGOLDÁST, ami extrém sokat pisilő gyerkőcnél is viheti az egész éjszakát. 😀

Ha még nem hallottál Pálmai Timiről, akkor ha elolvasod a cikkem, biztosan megjegyzed, hogy ha extra nedvszívó pelenka belsőt szeretnél akkor bizony ki kell próbálnod Timi összeállítását!

 

994723_818630128243542_3715997800679740928_n

 

Kezdeném azzal, hogy nagyon sok problémát tud okozni az éjszakai pelusozás, ha a babád sokat pisil éjszaka. Szögezzük le, hogy alapból a mosható pelenkáknak bírni kell az éjszakát, számtalan variáció és kombináció kipróbálható, meg kell találni azt, ami Nektek a legmegfelelőbb.

A titok persze a nedvszívó képességben van. Timi kombinációja olyan anyagokból és formákból áll, hogy tetszőlegesen variálhatod a betéteket, akár nappalra akár éjszakára használjátok a pelenka belsőt.

 

Pálmai Timi pelenka belsők

Pálmai Timi pelenka belsők

 

Nézzük a felépítést:

Belső pelenkáról lévén szó, nincs vízzáró réteg a pelusban, kell kívülre még egy PUL külső, vagy gyapjú külső. A Kuckóban kapható PUL és gyapjú külsők alá nyugodtan befér. 😉

 

Anyagát tekintve leginkább frottír az alap pelus (de készülni szokott bambusz frottírból is), ehhez tartozik 3 (!) bepatentolható betét. Ezek egymáshoz és az alap pelenkához is rögzíthetők. A maximális nedvszívást a pamut frottír és a kender anyagok adják, ezáltal rengeteg nedvességet képes magába szívni.

 

szivarvany-betetekkel3

 

Egyméretes, ezért kb 5 kilós kortól 15 kg-ig ajánlom.

Praktikus, hiszen Timi úgy készíti a pelenka belső betéteit, hogy a saját PUL külsőibe is bepatentolhatóak, így akár több pelenkát is tudsz készíteni belőle.

 

Bár a belső pelenka nem látható amikor ráteszed a külső pelust, mégis szebbnél szebb színösszeállításokban elérhetőek:

http://moshatopelenkakucko.hu/bolt/37-moshato-belso-pelenkak

 

Ha teljes szettet szeretnél, akkor válassz a pelenka belsőhöz külsőt is, vagy gyapit!

PUL külsők

Gyapjú pelenka külsők

 

Szép napot!

Ági

Ha kérdésed van írj nyugodtan!

info@moshatopelenkakucko.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük