Iratkozz fel hírlevelünkre

kosaras színes!!!!!!.jpg

Feliratkozóink ajándéka most a letölthető Mosható Pelus Lexikon, mely minden információt tartalmaz, amit csak tudni kell a témáról.

Add meg az e-mail címedet és már küldöm is a letöltő linket.

Email*
Név*

Megtekintett termékekGyártók

Sophie zsiráf

BABASOPHIE

Új termék

A klasszikus Sophie zsiráf 100% természetes gumiból készült rágó játék, ami már 50 éve a kicsik kedvelt játéka.

Bővebb leírás

1 db van készleten

4 990 Ft‎

Egyéb infó

Sophie, a zsiráf - igazi francia csodajáték

100%-ban természetes, kaucsuk játék rágóka ételfestékkel színezve. Rendkívüli népszerűségnek örvend immár több mint 50 éve.

Jótékonyan hat az érzékszervekre is.

Látás: Fejleszti a látást, mivel az erős kontrasztos foltok magára vonják a kicsi figyelmét.
Hallás: Nyomásra sípol ezzel szórakoztatja a babát és segít neki megérteni nekik a cselekmény és a következmény közötti kapcsolatot.

Ízlelés: A játék rugalmas anyagból készült és több felülete rágásra alkalmas (a szarvak, lábak, orr a babák kedvencei), így kifejezetten hasznos fogzáskor a fájó fogíny megnyugtatásához. Sophie zsiráf 100% természetes kaucsukból készült gumiból van, színezéséhez ételfestéket használnak, ezért teljesen biztonságos játék.

Tapintás:
 A könnyű, rugalmas és puha játékot a baba könnyedén markolhatja. A gumi felület selymesen puha és természetes tapintású, ezzel biztonságérzetet ad a babának.
Méretének és kialakításának köszönhetően pont beleillik a baba kezébe.
Latexből készül, mely természetes, elasztikus, vízálló, hőszigetelő, kellemes tapintású és illatú anyag. A gyártó Vulli a latexet felmelegíti, speciális eljárással kezeli, majd rotációs öntés technikával hozza létre Sophie-t, a zsiráfot.

50 éves, de egy cseppet sem öregedett, születése óta változatlan. A babajátékok elvitathatatlan csillaga, kortalan, és 30 millió eladott játékkal mára generációkon átívelő világsiker. 

Vélemények

Írd meg véleményed

Sophie zsiráf

Sophie zsiráf

A klasszikus Sophie zsiráf 100% természetes gumiból készült rágó játék, ami már 50 éve a kicsik kedvelt játéka.

30 other products in the same category: