Modern mosható pelenkák és kiegészítők széles választéka

Az az “átkozott” büdös pelenka…

Sólyom - Varga  Ágnes

Sólyom - Varga Ágnes

Mosható Pelenka Kuckó

Együtt érzek veled hidd el!

Nincs bosszantóbb érzés, mint amikor kimosod a pelenkákat, kiteregetsz és az első használatnál kb. 3 csepp pisitől BŰZLIK az egész gyerek. Ciki.

Otthon még nem is annyira, de ha éppen sétáltok vagy valamerre csavarogtok és ott jön elő ez a jelenség, az kellemetlen. Főleg, hogy az addig jól teljesítő pelenkádról van szó és nem érted a problémát.

Régebben már írtam erről egy szösszenetet, hogy milyen okok állhatnak a háttérben: http://moshatopelenkakucko.hu/budos-maradt-pelenka-mosas-utan/

De van az a helyzet, amikor már végigpróbálgattál mindent, nem segít semmi. Na ilyenkor kell bevetni a mélyáztatásos-szuperfegyvert. Mi ez?

Engedj forró vizet a lavórba vagy a kádba, attól függően, hogy mennyi pelenkánál jelentkezett a szagosodás. Keverj bele egy evőkanál folttisztító sót (Na Perkarbonát, Aktív oxigénes fehérítő) és nyomkodd bele a pelenkákat. Ha az egész készletet mosod át, akkor 15-20 darabhoz mehet 2,5-3 kanál is. Ha szükséges, akkor engedj még rá forró vízet, hogy ellepje őket. Hagyd így egy teljes éjszakán át, ha nincs rá idő, akkor is ázzon pár órát, mert különben nem lesz hatásos. Ezután már csak ki kell mosnod őket gépben, ahogy szoktad és most fokozottan érvényes: a napra teregess!

Ennek az eljárásnak a neve stripping, ha így találkozol vele, akkor se lepődj meg. Azért van erre szükség, mert az ammónia az egyik legerősebb vegyület és bármennyire is körültekintően mosol, megtapadhatnak az anyag szálain. Ez nem a te hibád, bárkivel előfordulhat.

Ha további hasznos tippeket szeretnél olvasni, akkor kövess engem a Neked szimpatikus oldalon:

https://plus.google.com/b/107659009164865290848/+MoshatopelenkakuckoHu03/posts?cfem=1

(Aki nem tudná annak elmondom, hogy a Google+ szolgáltatásban a +1-ezés az olyan, mint Facebook-on a like. Szóval tessék nyomogatni. Köszi.)

vagy a könyv FB-s oldalán is, ahol mindig a legfrissebb infókat olvashatjátok majd, akár a könyvről, akár a bemutatókról, akár a viszonteladókról lesz szó.

https://www.facebook.com/moshatopelenkakonyv

de a Kuckónak is van FB-s oldala, itt találod: https://www.facebook.com/moshatopelenkakucko?ref=hl

Nekem pedig ide írhatsz: info@moshatopelenkakucko.hu

Szép napot kívánok.

Zsuzsi

Oszd meg ismerőseiddel

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: pinterest
Megosztás itt: email